Nesër nderohen dëshmorët e kombit Harun Aliu, Shaban Zenuni, Xhafer Shala dhe Qemal Fejzullahu

Shpërndaje

Përmes një njoftimi të lëshuar në media, Këshilli organizativ për shënimin e përvjetorit të tetë të rënies së dëshmorëve të kombit ka vendosur që nesër të bëjnë homazhe pranë varezave të tyre kështu tek Xhafer Shala në Rugovë të Hasit, Shaban Zenuni në Merovë, Qemal Fejzullahu në Gërçec dhe Harun Aliu në Hasanbeg.

NJOFTIM

-Në shenjë kujtimi dhe nderi lidhur me përvjetorin e tetë të rënies së Dëshmorëve të Kombit: Harun Aliu (Kushtrimi) Shaban Zenuni, Xhafer Shala, dhe Qemal Fejzullahu, me datë 12 MAJ 2018 (e SHTUNË) organizohen homazhe pranë varrezave të tyre edhe atë sipas orarit në vijim:

-1 – XHAFER SHALA – ROGOVË e HASIT (KOSOVË) ora 12:00.
-2 – SHABAN ZENUNI – MEROVË ora 13:30.
-3 – QEMAL FEJZULLAHU – GËRÇEC ora 15:00.
-4 – HARUN ALIU- KOMANDANT KUSHRTIMI – HASANBEG ora 17:00.

Përkujtojmë Dëshmorët
Me Respekt
Këshilli Organizativ

Loading...