Osmani lavdërohet me urat që i ndërton Kosova (Video)

Shpërndaje

Video paraqitja javore e Zëvendëskryeministrit të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë për Çështje Evropiane Bujar Osmani në rolin e koordinatorit të grupit të Ministrave për përgatitjen dhe realizimin e projektit për ndërtimin e aksit rrugor Shkup-Bllacë.

Siç duket Osmani harron se urat gjenden nga ana e Kosovës, por nga ana tjetër harron premtimet që ka dhënë me vite të tëra për ndërtimin e rrugës Shkup – Bllacë./fjala.mk

Loading...