Pamje të jashtëzakonshme nga stuhia e madhe e shiut në Ferizaj

Shpërndaje

Një mot me stuhi dhe breshëri ka përfshirë Ferizajn rreth orës 15:00.

Për afro 20 minuta breshëri në madhësi të kokrrave të arrës ka shkaktuar dëme në kultura bujqësore dhe pemë.

https://www.youtube.com/watch?v=HsgW62WHU7g&feature=youtu.be

Loading...