Pamje të reja nga kërkimet e zhytësve në Lepenc

Shpërndaje

Edhe sot po vazhdojnë kërkimet për dy policët e zhdukur në Lepenc.

Ende pa rezultate… Njësitet e Policisë së Kosovës dhe Forcës së Sigurisë së Kosovës bashkë me zhytësit janë duke vazhduar kërkimet për dy pjesëtarët e Policisë të zhdukur në lumin Lepenc, saktësisht magjistralja Hani Elezit-Kacanik.

Ata që 4 ditë me radhë janë duke kërkuar dy policet e zhdukur, Malësor Dashi dhe Armend Trena, të cilët me veturë zyrtare ditën e shtunë pësuan aksident duke rënë poshtë në lumin Lepenc

Edhe sot zhytësit po bëjnë përpjekje që të gjëjnë dy policë, derisa e kanë ndryshuar edhe mënyrën e kërkimeve.

Malësori dhe Armendi, të dy policë të stacionit të Kaçanikut dyshohet se me veturën e tyre zyrtare derisa po udhëtonin nga Hani i Elezit në Kaçanik kanë rënë në lumin Lepenc.

Më poshtë gjeni disa foto të kërkimeve që janë duke vazhduar.

Loading...