Për 33 milionë dollarë shiten targat e veturës në Dubai

Shpërndaje

Në një ankand në Duabia, targat e një veture janë shitur për hiç më pak se 33 milionë dollarë.

Çmimi fillestar ishte 30 milionë, më pas ai u rrit në 33 milionë.

Mirëpo, veçoria e këtyre tabelave është se në to shkruhet “D Dubai 5”, por që shkronjat “uba”, janë me ngjyrë të kuqe dhe që e bëjnë të veçanta këto targa, transmeton “Zeri.info”.

Por një “çmenduri” e tillë ndodh vetëm në Dubai dhe askund tjetër.
Për më shumë, shikojeni videon e mëposhtme.

Loading...