Rajoni

Përleshje mes protestuesve dhe mbështetësve të Sheshelit (Video)

Shpërndaje

Në fshatin serb, Jarak, mbështetësit e politikanit ultranacionalist, Vojsllav Sheshel dhe ata të partisë Liberale Demokrate janë përleshur. Policia ka bllokuar rrugët që çojnë në një fshat ku jeton komuniteti kroat, pasi Sheshel ka dashur që aty të mbajë një tubim. (Video: Shërbimi i Ballkanit i REL-it)

Loading...