Përmbytje të shumta në Gjermaninë veriore (VIDEO)

Shpërndaje

Njerëzit në të gjithë Gjermaninë veriore po luftojnë për të rikuperuar pasojat e stuhive të fuqishme që goditën rajonin të enjten, duke lënë pas përmbytje të mëdha dhe prona të dëmtuara.

Rrugët në shtetet e Hamburgut dhe Schleswig-Holstein u zhytën në deri në 1 metër ujë, me shërbimet emergjente që marrin më shumë se 1.000 ankesa mbi problemet e shkaktuara nga moti ekstrem, raporton Suddeutsche Zeitung.

Videoja nga Hamburgu tregon makinat që kanë rënë në gropa të shkaktuara nga reshjet dhe njerëzit që kalojnë nëpër rrugët e përmbytura.

Loading...