Maqedoni

Plaçkitet “xhipi” i Beg Rizës, me të cilin u bartën armët e Grupit të Kumanovës (FOTO)

Shpërndaje

Në këtë gjendje është xhipi i Beg Rizës, ku me këtë xhip janë bartur armët prej karaullës në fshatin Goshincë deri në fshatin Brezë, ku pas bartjes së armëve ky xhip është lënë në një vend të sigurtë në këtë fshat, informon Realiteti.

Këtë gjë e ka konfirmuar njëri prej bashkë udhëtar që ishte në këtë “aksion” e tani që po vuan burg, ai thekson se kjo veturë pas 3 viteve është shkatërruar nga njerëz të pa përgjegjshëm duke plaçkitur gjithçka nga kjo veturë.

Ai ka kërkuar që ky xhip të miret dhe të lihet në ndonjë muze pasi që është mjet që ka përdorur nga njeriu që dha gjithçka për atdhe.

Më tej ai thekson që këta “plaçkitës” kanë gabuar shumë pasi që sipas tij ata nuk do të rrijnë edhe gjatë në burg dhe pasi të dalin do kërkojnë llogari për këtë vandalizëm.

Loading...