MaqedoniTop Lajme

Prishet shtëpia afër gjyqit të Tetovës, hapet rruga (FOTO/VIDEO)

Shpërndaje

Mbrëmë në orët e vona është prishur shtëpia afër gjyqit te Tetovës, e cila me vite pengonte qarkullimin e lirë të qytetarëve dhe makinave.
Me prishjen e kësaj shtëpie realizohet kërkesa e qytetarëve të Tetovës, të cilët e këtë rast e kanë pritur shumë vite për hapjen e rrugës dhe qarkullimin e lirë në të dy anët e rrugës.

Loading...