Prostitucion në një lokal nate në Gostivar

Shpërndaje

Dy shtetase serbe dhe një vajzë nga Maqedonia janë nxënë nga ana e policisë në një lokal në rrugën “JNA” në Gostivar në pronësi të E.A. nga fshati Llakavicë, transmeton Almakos.

Personat janë arrestuar në Stacionin Policor për shkak të ekzistimit të dyshimeve për keqpërdorim të qëndrimit turistik në Maqedoni, ndërmjetësim në prostitucion dhe tregti me njerëz.

Pas dokumentimit të tërësishëm të rastit, kundër personave do të ngriten padi adekuate penale.

Loading...