Rasti “Titanik 3” shtyhet për më 13 maj

Shpërndaje

Seanca gjyqësore për lëndën e PPS-së, “Titanik 3”, është shtyrë për më 11 maj për shkak të obligimieve të gjyaktëses Gordana Spirovska.
Pas pauzës 30-minutëshe të dhënë nga gjykatësja Ola Ristova, seanca e sotshme nuk vazhdoi për arsye se gjykatëses Gordana Spirovska, i janë lajmëruar për rast urgjent familjar, njofton TV21.

Në “Titanik 3” në bankën e të akuzuarve gjenden Ejup Alimi dhe Ismet Guri, ku akuzohen nga PPS-ja për “asgjësim të materialit zgjedhor”

Loading...