Maqedoni

Ratkoceri në ClickPlus: Çështja e emrit nuk mund të zgjidhet pa faktorin shqiptar

Shpërndaje

Në debatin e mbremshem u diskutua per temen Ilindeni dhe shqiptarët ku te ftuar ishin:

Vebi Bexheti– gjuhëtar
Nijazi Muhamedi – analist
Arben Llalla – historian
Arben Ratkoceri – gazetar

Gazetari Ratkoceri tha se çështja e emrit nuk mund të zgjidhet pa faktorin shqiptar

Per me teper ndiqni videon e me poshtme

https://www.youtube.com/watch?v=YXK9y7XCw_A&feature=youtu.be

Loading...