Rita Ora kërkon falje (VIDEO)

Shpërndaje

Rita Ora ka kërkuar falje pas kritikave të këngës së saj Girls (Vajzat) nga disa muzikantë LGBTQ.

Këngëtarët duke përfshirë Kehlani dhe Hayley Kiyo thanë se tekstet ishin “të dëmshme” dhe akuzuan se kënga po shfrytëzonte biseksualitetin.

Në ndjesën e saj, Rita tha: “Unë kurrë nuk do të dëmtoja qëllimisht komunitetin e LGBTQ ose njerëz të tjerë”.

“Unë kam bërë përpjekje për të qenë një kontribuese e komunitetit LGBTQ gjatë gjithë karrierës sime dhe gjithmonë do të jem”.

Loading...