Sa km/h ishte duke lëvizur vetura e dy policëve kur u aksidentua

Shpërndaje

Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore të Ferizajt, Shukri Jashari, ka dhënë detaje nga ekspertiza e komunikacionit lidhur me aksidentin e 28 prillit, në të cilin humbën jetën dy pjesëtarë të Policisë së Kosovës, Armend Trena dhe Malsor Dashi.
Sipas kryeprokurorit të Ferizajt, ekspertiza e komunikacionit dëshmon se aksidenti i dy policëve ka qenë vetaksident.

Po ashtu, kryeprokurori Shukri Jashari foli edhe për gjendjen e veturës me të cilën dy policët ranë në ujërat e lumit Lepenc në mbrëmjen e 28 prillit.

Jashari tha për KALLXO.com se sipas ekspertizës, vetura ka qenë në rregull teknikisht.

“Ndërsa, policët kanë qenë duke vozitur me shpejtësi 35-40 km/h”, theksoi Shukri Jashari.

Ai ka konfirmuar po ashtu se kanë pranuar raportin e autopsisë, i cili ka sqaruar detajet e vdekjes së dy policëve.

“Kemi marrë raportet e obduksionit për të dy policët, Armend Trenën dhe Malsor Dashin. Sipas raportit del se trupat e dy policëve kanë vdekur para se të bien në lumin Lepenc”, tha kryeprokurori i Ferizajt.

Loading...