Selena Gomez në “Prada Show 2019”

Shpërndaje

Këngëtarja njëherësh aktorja e njohur Selena Gomez, ka qenë e ftuar në shfaqjen e markës së njohur Prada, “Prada Show 2019” në New York.

Gomez ka ndryshuar madje edhe flokët e saj, ndërsa veshja dhe çanta e saj morën më shumë vëmendje.

Gomez gjithashtu kishte vënë edhe syza të mëdha po ashtu të Pradas.

Loading...