Sqarohet Komandant Hoxha për postin në qeverinë e Zaevit

Shpërndaje

I menjëhershëm ka qenë reagimi i Komandant Hoxhës -Xhezair Shaqirit pas lajmit se ai do të merr një post në qeverinë e Zaevit transmeton Faktiditor.ch.Me këtë rast Shaqiri ka shpjeguar në detaje rreth kësaj cështjeje.Sipas tij pasi fitoi Zaevi kemi bërë një marrëveshje politike që ta liroj Tanushën dhe ai të më jep një post afër tij si garancë për sigurinë time është shprehur Shaqiri.
Ndiqeni më poshtë krejt atë që ai ka shkruar në rrjetin social :

Loading...