Studentët të irrituar nga Agim Nuhiu

Shpërndaje

Funksionarët assesi të gjenden edhe si profesorë universitarë. Zëvendës ministri për Punë të Brendshme, Agim Nuhiu nuk ka qenë i rregullt në universitetin e Tetovës, ndërkaq, në fundvit nga studentët ka kërkuar që të dinë sikur i njëjti të kishte qenë në çdo ligjeratë.

Studentët ndjehen të irrituar nga kjo sjellje dhe këtë e kanë sqaruar në një letër për lexo.online.

“Prof Agim Nuhiju nuk ka qenë në ligjeratë asnjëherë, as për nënshkrimet së paku. Ndërsa, po ai, paguhet për ne studentët që asnjëherë nuk na ligjëroi”.

Loading...