Të shtunën autobus falas për në Matkë

Shpërndaje

Këtë të shtunë do të mbahet edicioni i parë i aksionit edukativo-humanitar malor Matka 2018. Ngjarja është në organizim të klubeve malore dhe Federatës së sporteve malore të Maqedonisë, ndërsa në përkrahje të Qytetit të Shkupit, informon Koha.

“Të shtunën Matka do të jetë vendi për gjithë dashamirët e natyrës, maleve, sportit, rekreimit dhe definitivisht të kunjonit më të mirë të Evropës”, paralajmërojnë organizatorët dhe shtojnë se të gjithë ata që duan të shëtisin nëpër bukuritë e natyrës mund të vendosin në një nga dy turret rekreative malore:

Grupi1; Fshati Shishovë – Kisha Shën Nikolla, ura e kajakëve – shtëpia e maleve Matkë.

Grupi 2; Kisha Shën Bogorodica, Shën Spas dhe shtëpia malore Matka.

Të dy grupet fillojnë në orën 8, ndërsa janë siguruar autobus falas të cilët nisen prej orës 7 dhe 7 25 nga Qendra Trnsportuese, ndalen në Bunjakovec, QTQ, LEptokari dhe Makpetrol në Gjorce Petrov.

Loading...