U kritikua nga profesoresha për pantallonat e shkurtra, studentja i hoqi edhe ato (Video,+16)

Shpërndaje

Një studente në Universitetin Cornell ka hequr dorë nga veshjet e saj për të paraqitur tezën e saj në një orvatje për të luftuar “besimet shtypëse” pasi pretendoi se profesoresha e saj e kishte “kritikuar” rreth pantallonave të shkurtra që kishte veshur.

Siç shkruajnë mediat e huaja, përcjell Telegrafi, ka qenë Letitia Chai ajo që hoqi rrobat e saj para mësuesve dhe studentëve të shtunën gjatë prezantimit të tezës së nderit.

Ky veprim i saj, siç thuhet më tej, ishte një demonstrim kundër aktit të profesoreshës Rebekah Maggor, e cila i kishte thënë studentes se pantallonat e saj ishin shumë të shkurta gjatë një prove të prezantimit të saj. /Telegrafi/

Loading...