U nis për SHBA, zhduket tetovarja

Shpërndaje

Të hënën, në ora 21.45 në Sektorin për punë të brendshme Tetovë, M.G.(39) ka paraqitur se mbesa e tij R.Sh.(28) nga Tetova e cila me familjen e saj jetojnë në SHBA, me 30 prill 2018″>2018 duhej që të shkonin në SHBA, por nuk është kthyer.

Me 29.04.2018 ka dal nga shtëpia rreth orës 22.30 duke i marr me vete dhe dokumentet e udhëtimit dhe deri në momentin e paraqitjes në polici nuk iu është paraqitur askujt prej familjes e as që ka qenë prezent në rrjetet sociale.

Po ndërmerren masa për gjetjen e personit.

Loading...