VMRO-ja kërkon Përmendore për policët e vrarë në “Lagjen e Trimave”

Shpërndaje

Grupi i këshilltarëve të VMRO-DPMNE-së në seancën e ardhshme të Këshillit të komunës së Kumanovës do të propozojë ngritjen e përmendores për tetë policët e vrarë më 9 maj 2015 në “Lagjen e trimave”, ka thënë Igor Bozhinovski, anëtar i Komitetit ekzekutiv të VMRO-së.

“Ftojmë këshilltarët e LSDM-së të dalin nga korniza partiake dhe të mbështesin këtë propozim për Maqedoninë dhe djemtë e tyre të guximshëm”, ka thënë Bozhinovski

Loading...