Maqedoni

WizzAir-it i përfundon kontrata në Maqedoni, s’ka më fluturime të lira?

Shpërndaje

Marrëveshja me kompaninë ajrore me buxhet të ulët “Vizer” përfundon në qershor dhe për momentin punohet në kriteret për tenderin e ri që do të shpallet së shpejti.

“Për momentin punohet në kriteret e tenderit dhe së shpejti ai duhet të shpallet. Përpjekja jonë është është e mundur më shumë fluturime të drejtohen drejt aeroportit të Ohrit”, deklaroi sot ministri i Transportit dhe Lidhjeve Goran Sugareski.

Planifikohet të bëhet përmirësim i modelit për subvencionim të kompanive ajrore me buxhet të ulët.

Loading...