Zaev dhe Gjorçev nuk dëshmuan sot për rastin e Selës, ja pse?

Shpërndaje

Kryeministri Zoran Zaev dhe deputeti Vlatko Gjorcev sot nuk do të dëshmojnë për tentimin për vrasje të Zijadin Selës që ka ndodhur me 27 prill të vitit të kaluar, transmeton Almakos.

Zaev sot është penguar që të paraqitet në gjykatën penale për shkak të obligimeve të punës, derisa ftesën Gjorcev e ka pranuar ndihmësja e shtëpisë.

Përndryshe në seancën e sotme do të lëshohet një incizim nga një celular, dëshmi e propozuar nga prokuroria. Në seancën e kaluar janë treguar incizime nga pres qendra e kamerave të sigurisë në Parlament dhe nga kamerat e medieve.

Për tentimin për vrasjen e Selës janë të akuzuar dhjetë veta edhe atë:

Oliver Oshavkovski,
2.Sasho Senkov,

Nikolce Dimitrievski,
Aleksandar Janevski-Toshta,
Andrej Micov,
Nikolla Vojminovski,
Kosta Delov,
Stojan Pavleski-Kobra,
Kire Gjorgievski dhe
Cene Gjorgievski.

Loading...