Zaev e propozon për një post edhe motrën e Katica Janevës

Shpërndaje

Kryeministri Zoran Zaev ka propozuar për anëtare të Komisionit për letra me vlerë motrën e prokurores speciale, Katica Janeva, mëson portali Lider.

Siç bëhet e ditur, Lile Delixhakova, motra e Janevës është një nga pesë propozimet për anëtarë të Komisionit të Letrave me Vlerë, që me nënshkrim të Zaevit i janë propozuar Kuvendit. Bashkë me Delixhakovën është edhe ish-deputetja e BDI-së, Nora Aliti, e cila është propozuar si kryetare e këtij komisioni.

Komisioni i tillë është trup rregullator, ku duhet të jenë të emëruar personalitete dhe ekspert të fushës së financave dhe ekonomisë.

Loading...