Zhduket 17 vjeçarja nga Tetova

Shpërndaje

Më 2 maj në SPB Tetovë, punëtori social Z.E. nga Qendra për punë sociale Tetovë, ka paraqitur se më datë 25 prill, në drejtim të panjohur është larguar minorenja 17 vjeçare nga fshati Xepçisht –Tetovë e cila ka qenë nën mbikqyrje të qendrës sociale Tetovë.

Po meren të gjitha masat dhe aktivitetet pë gjetjen e minorenes.

Loading...