Zoran Zaev: Gjatë qeverisjes VMRO-BDI policia kishte formuar shtab special për “shkatërrimin” e BESËS dh LSDM-së (VIDEO)

Shpërndaje

Kryeministri Zoran Zaev në intervistën e tij për Tv Telma, ka thënë se në kohën e qeverisë së kaluar ka pasur shtab të posaçëm në MPB-së që ka përcjellur LSDM-në, Lëvizjen Besa, si dhe shoqërinë civile.

“Në nivel të MPB-së dhe disa institucioneve tjera shtetërore është formuar shtab në atë kohë kundër LSDM-së, Besës, shoqatave qytetare dhe të tjerë, se gjoja ata paraqesin rerzik terrorist, dhe bëjnë organizim për shkatërrim të Maqedonisë, okupim të Maqedonisë dhe në atë mënyrë kanë filluar aktivitetet kundër partive, shoqatave qytetare dhe kundër mediumeve”, ka deklaruar Zaev, në emisionin e gazetarit Borjan Jovanoski.

Loading...