MaqedoniTop Lajme

27 prilli, Gjykata Themelore: Aktakuza pranohet në terësi

Shpërndaje

Këshilli i vlerësimit të aktit paditës pranë Gjykatës Themelore Shkup 1 në mbledhjen publike, pasi shqyrtoi ankesat e mbrojtjes dhe te akuzuarve, solli vendim që Akti Padites/ Akuzues/ Akuza te per ngjarjet e 27 prillit te pranohet ne teresi. Hapi I ardhshem eshte formulimi lendes paditese/ akt-akuzes, sipas sistemit AKMIS, do te kaloje ne procedure te metejshme per debat kryesor.

Loading...