A do të dorëhiqet pas anëtarësimit të Maqedonisë në NATO? Ja çka thotë Ali Ahmeti

Shpërndaje

“Unë qëndrojë pas asaj që kam thënë”, ishte përgjigja e liderit të BDI-së, pasi u pyet a do të dorëhiqet nëse Maqedonia anëtarësohet në NATO, siç kishte deklaruar kohë më parë.

Ahmeti tha se për këtë çështje do të diskutohet edhe në organet e partisë, Këshillin partiak dhe në Kongres.
Ai këto komente i bëri në emisioni “Rruga drejtë…” në Alsat M, ku shtoi se në BDI ka mjaftueshëm kuadro për ta zëvendësuar atë dhe për ta drejtuar partinë.

“Në BDI ka shumë kuadro të përgatitura për të më zëvendësuar dhe udhëhequr partinë”, u përgjigj Ahmeti pa mos konkretizuar emra.

Loading...