A ju kujtohet Lepa Brena ? Akoma shumë joshëse duket

Shpërndaje

Tani pas shumë viteve, Lepa Brena vazhdon të ketë sukses me këngët e saj në Bosnje dhe Hercegovinë.
Do t’ju duket e çuditshme nëse do t’ju tregojmë se si duket sot këngëtarja e famshme nga Bosnja.

Lepa BrenaLepa Brena (Fahreta Živojinović) ka lindur më 20 tetor të 1960, është sot 56 vjeçe, por duket se ka bërë një aleancë të përjetshme me rininë.

Këto foto e tregojnë më mirë këtë gjë.

Loading...