Aleanca për Shqiptarët do të votojë pro marrëveshjes për emrin

Shpërndaje

Aleanca për Shqiptarët e përshëndet marrëveshjen mes Maqedonisë dhe Greqisë për emrin. Deputeti Syria Rashidi, deklaroi se kjo marrëveshje është në vijë me politikat e ASH-së.

“Kuptohet se edhë në procedurat e mëtejme në Kuvend ne si Aleancë për Shqiptarët do ta mbështesim këtë marrëveshje”, tha deputeti i ASH-së, Syria Rashidi.

Rashidi tha se si ASH do bëjnë thirrje edhe për daljen e qytetarëve në referendum.

Loading...