Bejta merak selfiet, del ‘siret’ me Zaevin dhe Ciprasin

Shpërndaje

Nënkryetari i BDI-së, Nevzat Bejta sot pas nënshrkimit të marrëveshjes mes Maqedonisl dhe Greqisë arriti të bëjë një selife me dy kryeministrat Zoran Zaev dhe Alekis Cipras, përcjell TS

“U nënshkrua në Psaridis marrëveshja historike e emrit.

Marrëveshja është vendimtare mes dy popujve duke bërë të mundur zgjidhjen e një kontest shumëvjeçar.

Marrëveshja zhbllokon procesin e integrimit të Maqedonisë në NATO dhe BE, por edhe normalizon raportet mes dy vendeve.

Kjo marrëveshje paraqet dokument strategjik për interesat e përbashkëta të dy shteteteve.

Me këtë marrëveshje fituan të gjithë!

Urime për qytetarët e Maqedonisë dhe Greqisë fqinje.” ka shkruar Bejta.

Loading...