Bela: A është ky Aziz Pollozhani që i drejtohet Komunave shqiptare në gjuhën maqedonase ??

Shpërndaje

Valon Bela sërish ka goditur rektorin e UNT-së, Aziz Pollozhanin. Bela pyet se a është ky Aziz Pollozhani që i drejtohet Komunave shqiptare në gjuhën maqedonase ??

Ai më tej thotë se arsimi i lartë është i kriminalizuar dhe se Aziz Pollozhani është rektor i zgjedhur në mënyrë kriminale pa tituj adekuat.

“Arsimi i lartë i kriminalizuar përmes një rektori të zgjedhur në mënyrë të kriminalizuar pa thirrje dhe tituj adekuat !!!” ka shkruar Bela në Facebook.

Ndryshe ditë më parë rektori i UNT-s, Aziz Pollozhani u bë rektor pa konkurs duke i shkelur të gjitha rregullat unversitetit.

Loading...