Bela i bën të fala Pollozhanit: Punëson kudrën në UNT, “Bravo bre armik i arsimit shqip!”

Shpërndaje

Valon Bela kohëve të fundit kritikon ashpër rektorin e Universitetit “Nene Tereza” në Shkup, Aziz Pollozhanin për skandalet e njëpasnjëshme, njofton fjala.mk

Së fundmi Bela ka shkruar një postim në facebook për skandalin e rradhës.

Ja postimi i tijë i plotë:

Të fala Aziz Pollozhanit, kjo kudër që ka mbajtur dhjetëra fjalime dhe debate televizive kundër Universitetit të Nënës Terezë, është punësuar nga Aziz Pollozhani në UNT…

Bravo bre armik i arsimit shqip ! 👎👎👎

Loading...