Burri kryenë dhunë ndaj grues në Tetovë

Shpërndaje

Më datë 13.06.2018 rreth orës 21.00, tridhjetë e nëntë vjeçarja H.M. nga Tetova, ka paraqitur dhunë familjare, të kryer na ana e bashkëshortit të saj 39 vjeçarit P.M. nga Tetova, në mënyrë që të njëjtën ditë rreth orës 20.45 minuta, i njëjti në gjendje të alkoolizuar,ka filluar të thej nëpër shtëpi dhe në një moment edhe e ka sulmuar fizikisht.

Person P.M. i cili vetë është paraqitur në Stacionin policorë Tetovë, është mbajtur në stacion deri në kthjellim, dhe zbardhjen e plotë të rastit.

Loading...