Carovska: Jankulloska do të trajtohet sipas ligjit si të gjithë qytetarët

Shpërndaje

Gordana Jankulloska nuk ka arsye që të shqetësohet sepse ajo do të trajtohet sipas ligjit si të gjithë qytetarët përgjigjet ministrja për Punë dhe Politikë Sociale, Mila Carovska në letrën e shkruar deri tek ish-ministrja për Punë të Brendshme Gordana Jankulloska, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Carovska tha se nëse ka probleme në lidhje udhëheqësitë e atij resori do t’i ndohmojmë pa problem, por deri tani skemi pasur gje.

Jankulloska dërgoi letër të hapur deri tek Deskoska dhe Carovska ditën e shtunë ku u ankua për shfrytëzimin e lirisë së saj në fushën e drejtësisë dhe mbrojtjen e grave dhe fëmijëve.

Loading...