Maqedoni

Deri në fund të muajit, në pikëpagesa do të paguhet në mënyrë elektrike

Shpërndaje

Deri në fund të këtij muaji pritet që të prëfundojnë punimet për instalimin e sistemit elektronik në pikëpagesat në tërë Maqedoninë, njoftoi sot drejtori i Ndërmarrjes për rrugë shtetërore, Zoran Kitanov.

Pagesat do të kryhen në variantin me kartela në post-paid dhe pre-paid.

Loading...