Emocionuese: Ja çka bëjnë shokët për Uvejsin, djalin e sëmurë të Halil Kastratit

Shpërndaje

Halil Kastrati trazoi opinioni publik me veprën e tij bamirëse duke dhuruar me qindëra shtëpi e banesa familjeve në nevojë.

Hoxha nga Prizreni po sprovohet me sëmundjen e djalit të tij të vogël, i cili ka një kohë që vuan nga kjo sëmundje, përcjell ORAinfo.

Halili këtë dhimbje po e ndanë me publikun e tij, e të shumtë janë ata që po e përkrahin moralisht atë.

Por jo vetëm Halilin, shokët e Uvjesit, djalit të tij me sinqëritetin më të madh po bëjnë që shoku i tyre të jetë në mesin e tyre.

Njëri nga ata ka shkruar një lutje për të drejtuar Zotit, e kjo letër e ka prekuar hoxhën dhe e ka shpërndarë në profilin e tij.

Loading...