Grubi tregon kandidatin e BDI-së për president, ja emri dhe fotografia e tij! (Foto)

Shpërndaje

Deputeti i BDI-së Artan Grubi, në televizionin Kanal 5 ka folur edhe për zgjedhjet residenciale. Siç shkruan Maktel, në këtë emision Grubika përmendur edhe emrin e Llazar Elenovskit si kandidat i BDI-së për kandidat konsensual për president. Ai ka theksuar se Elenovski ka qenë propozimi i BDI-së për kandidat konsensual në vitin 2014 dhe me siguri do të jetë kandidati edhe për zgjedhjet e ardhshme presidenciale, transmeton Gazeta Lajm.
“Llazar Elenovski i cili me partinë e tij SDU 10 vite i bënte intriga opozitës dhe në atë mënyrë i ndihmonte regjimit”, shkruan Maktel, duke përdorë edhe fjalë për pista për Elenovskin.

Loading...