Hajnat me Kallshnikov kërcënojnë dhe vjedhin ‘Kipper-in’ në Reçicë të Vogël

Shpërndaje

Sapo ka ndodhur një vjedhjë në Reçicë të Vogël tek marketi Kipper 20!

Siç sipas informatave jo zyrtare të Pa Censurë, hajnat kanë kërcënuar me armë Kallashnikov vozitësin e kombit me produkte për marketin Kipper që ta lëshojë kombin e mbushur me mall. Vozitësi nga frika është larguar, ndërsa vjedhësit kanë rrëmbyer automjetin e furnizuar brenda me mall me një vlerë të madhe!

Policia menjëherë ka dalë në vend ngjarje, por vjedhësit kanë braktisur automjetin e shprazët në rrugën Industriale.

Policia po vazhdon të punojë në gjetjen e vjedhësve!

Loading...