Rajoni

Haradinaj lavdëron Beg Rizajn (VIDEO)

Shpërndaje

Në Deçan u zbulua sot shtatorja e ish-lufëtarit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Beg Rizajt.

Kryeministri Ramush Haradinaj, që pati ndarë fonde qeveritare dhe kërkoi hetim të rastit të Kumanovës, pati fjalë të mëdha për të.

Për më shumë, ndiqeni kronikën nga Vullnet Krasniqi.

Loading...