Maqedoni

Ivanov refuzon ta firmos Marrëveshjen me Greqinë

Shpërndaje

Presidenti i vendit, Gjroge ivanov, solli vendim që të mos e nënshkruaj Ligjin për ratifikimin e Marrëveshjes për emrin me Greqinë.

“Në kryerje të funksionit të Presidentit të Republikës së Maqedonisë gjithmonë veproj me përgjegjësi dhe të drejtat e mia dhe detyrimet i kryej brenda kornizave të Kushtetutës, ligjeve dhe interesave të Republikës së Maqedonisë”, thuhet mes tjerash në njoftimin me shkrim të presidencës.

Loading...