Ja nisën me lëvdata në mes veti në BDI, Xhemaili lavdëron Ahmetin

Shpërndaje

Një nga anëtarët dhe funksionarët e BDI-së Hisen Xhemaili me rastin e 16 vjetorit të themelimit të BDI-së ka lëshuar një status në të cilin e përshkruan liderin Ali Ahmeti si të pakontestueshëm ndërsa BDI-në si 16 vite histori.

Nga këtu shihet qartë se ja nisën me lëvdata në mes veti në partinë që ka pas më shumë pushtet se të gjitha partitë tjera shqiptare në Maqedoni, por për punën e bërë duhet pritur lëvdatat nga populli e jo nga funksionarët brenda partisë.

Ja statusi i tij i plot ne facebook:

#AliAhmeti lider i pakontestueshëm !
16 vjet veprimtari !
12 fitore plebishitare në të gjitha përballjet zgjedhore !
16 vjet histori !
#BashkëpërBDI-në e dekadave të ardhshme !
Gëzuar 16 vjetorin ! Edhe 💯 të tjera…🇦🇱🇦🇱🇦🇱

Loading...