Maqedoni

Ja si arsyetohet për iftarin, kreu i komunitetit të LGBT-së në Tetovë

Shpërndaje

Sipas informacioneve të fundit, është anuluar iftari që LGBT shoqëria nga Tetova kishte planifikuar ta shtronte sonte para selisë së tyre në këtë qytet. Lajmin e ka bërë të ditur vetë kreu i kësaj shoqate, B.A.

Më datë 11 qershor rreth ores 20 e 40 minuta, në Stacionin policorë Tetovë, nga ana e personit B.A. 35 vjeç nga Tetova, I cili ka paraqitur Vepër penale ,,Rrezikim të sigurisë personale,, të cilën e kanë kryer 3 persona të panjohur, të cilët nëpërmjet të rrjetit social facebook në përems mesenxherit, ku I kanë dërguar mesazhe me përmbajtje kërcënuese, I njëjti ka deklaruar se, informacioni është keqëkuptuar dhe se nuk ka pasur qëllim për të organizuar darkë Iftari në qendër të Tetovës, por se thirja ka qenë për antarët e Komunitetit LGBT në qendrën ditore-zyrat e këtij komuniteti.

Meren të gjitha masat për zbardhjen e plotë të rastit, njofton SPB-Tetovë.

 

Loading...