Japoni, kamionët shndërrohen në kopshte të gjelbëruara lëvizëse

Shpërndaje

Një grup njerëzish në Japoni kanë dalë më një zgjidhje kreative se si të shtojnë hapësirat me gjelbërim.

Një konkurs i zhvilluar sfidon njerëzit për të transformuar kamionët në kopështe.

Artistët e peizazhit nga mbarë vendi bëhen bashkë, duke i kthyer kamionëve në kopshte në miniaturë me vreshta të gërmuara, shtigje guralecë dhe lule shumëngjyrëshe.

Ideja është që të krijohen kopshte që mund të lëvizin me lehtësi në vend, duke injektuar natyrën në rrugëtimin e njerëzve, pa pasur nevojë të bëjnë ndonjë përpjekje për të shkuar diku larg.

Loading...