BotaTop Lajme

Këtu mund ti ndiqni LIVE rezultatet e zgjedhjeve në Turqi

Shpërndaje

Sot janë mbajtur zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare në Turqi.

Sot ka qenë dita e zgjedhjeve presidenciale dhe parlamentare në Turqi.

Këto zgjedhje janë parë si rrezik i madh për Presidentin aktual Rexhep Taip Erdogan.

Rezultatet e para preliminare deri më tani tregojnë se Presidenti aktual i Turqisë i ka fituar 58,1% të votave ndërsa kundërkandidati i tij 27,5%.

https://www.aa.com.tr/sq

Loading...