Sport

Kjo është festa e madhe e shqiptarëve në Zvicër (Video)

Shpërndaje

Rrugët e shumë qyteteve në Zvicër janë mbushur plot me shqiptarë e zvicërianë të cilët kanë një festë të përbashkët.

Dy shqiptarë e mposhtën Serbinë për të lumturuar dy popuj të ndryshëm dhe për të zhgënjyer Serbinë e Rusinë. Krejt kjo sigurisht se përjetohet dhe festohet.

Mjafton ta shikoni këtë atmosferë, për të parë se shqiponja po feston sot kudo.

Loading...