Kjo grua të lë me barrë (VIDEO)

Shpërndaje

Një grua nga qyteti i Shkodrës e cila ysht dhe shtinë fall, madje të ndihmon edhe për të ngelur shtatzënë është denoncuar mbrëmë në “Fiks Fare”.

Gruaja e quajtur Lali, thoshte se linte gratë shtatzanë kundrejt pagesës të cilën nuk e merrte për vete, por për 5 hoxhallarët me të cilët ajo punonte.

Këta të fundit vinin nga Meka, Turqia por që jetojnë në Ulqin dhe Lalin e kishin punëtore të tyren.

Për të marr pagesën për yshtjen që bënte duhet të fliste patjetër me hoxhallarët , siç shprehet dhe ajo vetë.

Loading...