MaqedoniTop Lajme

LAJM I FUNDIT: Deputetët e VMRO-së braktisin seancën

Shpërndaje

Me 69 me vota “për” dhe 40 vota “kundër” Kuvendi ka sjell vendim propozim ligji për ratifikimin e marrëveshjes me Greqinë që të sillet në procedurë të shkurtuar. Vendimi ka hasur në kundërshtim nga ana e opozitës.

Pas fjalimit të njërit nga koordinatorët e grupit parlamentar të opozitës Dragan Danev i cili tha se marrëveshja është kundërkushtetues dhe se kjo qeveri dëshiron të fusë edhe deptuetët të marrin pjesë në këtë gjenocid të shtetit juridik, deputetët e VMRO-së kanë lëshuar seancën e Kuvendit, transmeton Medial.mk.

Tani do të caktohet seancë e Komisionit për çështje evropiane. Pasi të kalon në Komision, propozimi përsëri do të gjendet në seancë plenare për ratifikim final.

Loading...