Lionel Messin nuk e keni parë kurrë kështu (Foto/Video)

Shpërndaje

Lionel Messin do ta shohim edhe një herë në ekranet televizive ashtu siç nuk e kemi parë kurrë. Jo në fushë, porn ë një reklamë të një kompanie telekomi të Katarit.

Messi është paraqitur në këtë reklamë si një sheik ku ai prezantohet me një pamje ku ngërthen kultura të ndryshme nga bota.

Madje në një moment, mund ta shohim Messin duke përdorur telefonin e tij për të animuar fytyrën dhe duke ftuar shokët nga e gjithë bota t’i bashkohen atij në chat.

Loading...