MaqedoniTop Lajme

Menduh Thaçi, rahaton djalin e tij në kabinetin e ministrit Bardhyl Dautit?!

Shpërndaje

Në një takim të Ministrit (pa portfol) i angazhuar për investime të huaja nga PDSH-ja Bardhyl Dauti me Zv Drejtorin e zonave teknologjike industriale të Maqedonisë nga BDI z Hasip Huseini, ne ekipin e Ministrit Dauti, duket edhe Afrim Thaçi djali i Kryetarit të PDSH Menduh Thaçi, i cili sipas gjitha gjasave është i angazhuar në kabinetin e Ministrit të PDSH Bardhyl Dauti.

Ky mund të jetë edhe punësimi i parë i PDSH pas përfshirjes në Qeveri, ku Kryetari i PDSH ka vendosur ta punësoj djalin e tij.
Ky moment, si nepotizëm klasik nuk eshte ne harmoni me kërkesat e BE per te caktuar date per ti hapur negociatat me Maqedonise, sic është edhe kërkesa e BE, për ta reformuar Administratën Publike, ku kërkohet te respektohet peofesionalizi dhe jo të shfaqen dukuri si ajo e keqpërdorimit të funksionit politik dhe zyrtar, qe në rastin konkret ka të bëjë me nepotizmin./Forumi24.info

Loading...